Kommunedirektør

Om stillingen:  

Vår dyktige kommunedirektør gjennom 6 år søker nye utfordringer og vi søker hennes etterfølger.


Vi ønsker oss en aktiv og tydelig leder som ser muligheter, og som evner å begeistre og motivere både medarbeidere, folkevalgte, innbyggere og næringsliv, slik at vi sammen kan fortsette den positive utviklingen i Porsanger kommune.


Som kommunedirektør fokuserer du på å se resultater som oppnås gjennom utvikling av organisasjonen, motiverte medarbeidere og effektive styringssystemer. Du har god økonomiforståelse, og arbeider for et godt samspill mellom politikk administrasjon og tillitsvalgte, samt innbyggerne og næringslivet i Porsanger og Midt-Finnmark.  

Arbeidsoppgaver: 

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner: 

Vi søker deg som har følgende egenskaper:  

Vi kan tilby: 

Virkemiddelordning i Lånekassen: Arbeidstakere som bor og arbeider i Finnmark kan søke om nedskriving av studielån med 10% pr år, inntil kr 25 000,-. Se: Lånekassen


Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler.   

 

Vårt verdigrunnlag: 

Porsanger kommune har en godt forankret arbeidsgiverstrategi, der vi vektlegger følgende verdier: 

Verdiene skal være styrende for hvordan vi møter våre brukere, innbyggere og hverandre som ansatte i Porsanger kommune  

Spørsmål om stillingen: 

For mer informasjon, kontakt gjerne ordfører Aina Borch, telefon 95762710.

Søknad på stillingen sendes elektronisk via lenke på denne siden, "søk stillingen".

Vitnemål og attester må vedlegges søknaden.

 

Søknadsfrist: 08.08.2022

 

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentlig, selv om du har bedt om å ikke bli oppført på søkerlista, jfr. Offentlighetsloven § 25.   

Om Porsanger kommune:  

Porsanger kommune er en spennende kommune midt i Finnmark med gode muligheter for vekst og utvikling. Som vertskommune for et forsvar under oppbygging, har vi i dag i underkant av 4 000 innbyggere og forventer flere i årene som kommer.


Vi er en trespråklig kommune med norsk, samisk og kvensk som offisielt anerkjente språk. I tillegg har vi innbyggere fra mange ulike nasjoner.


Lakselv er regionsenter i Midt Finnmark, som med sine 2 600 innbyggere er kommunens største tettsted og administrasjonssted.


Kulturtilbudet i kommunen er stort med gode muligheter til deg som liker musikk, sang, håndarbeid, duodji, sport og idrett. Dersom du i tillegg er glad i friluftsliv, jakt og fiske er Porsanger kommune stedet for deg. 

SØK STILLINGEN 


By/sted

Fagområde

Søknadsfrist

2022-08-08