Kommunedirektør

Nåværende rådmann har etter 10 år i stillingen søkt nye utfordringer, og vi søker derfor etter hans erstatter. Vi søker en leder som skal være med på å videreutvikle Lurøy kommune til en god kommune å leve og bo i. Kommunedirektøren skal bidra til at resultat oppnås gjennom utvikling av organisasjonen, motiverte medarbeidere og effektive styringssystemer. Vi ønsker oss en kommunedirektør som har god rolleforståelse og er en kulturbygger som skaper stolthet og stabilitet i organisasjonen. Du evner å videreutvikle felles mål og arbeider for et godt samspill mellom administrasjon, tillitsvalgte, politikk, innbyggere og næringsliv. Som kommunedirektør er du tydelig, trygg og har god gjennomføringsevne og evner å se verdiene, utfordringene og mulighetene som ligger i en liten kommune på Helgelandskysten.

Ansvarsområder:

Kommunedirektøren i Lurøy kommune vil ha ansvar for økonomi og budsjettering, HR/personal, saksbehandling og næringsarbeid.

 

Kvalifikasjoner:

 

Personlige egenskaper:

Det er viktig for oss at du er tydelig, har god gjennomføringsevne og evner å se verdiene, utfordringene og mulighetene som ligger i kommunen og regionen. 

 

Vi tilbyr:

 

Lurøy kommune har ordnet økonomi, sterkt og variert næringsliv og stor verdiskapning.

Kommunen har en godt utviklet desentralisert tjenestestruktur, samt er i utarbeidelse av ny samfunnsplan.


Søknadsfrist: 1. september


Spørsmål til stillingen kan rettes til Lurøy kommune ved ordfører Håkon Lund, tlf. 976 47 886 eller Fremo Rekruttering ved seniorrådgiver Jorunn Løseth, tlf. 907 90 311.


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende, uformell samtale. Alle henvendelser til FREMO behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.


I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli varslet på forhånd.Om arbeidsgiveren

Lurøy er en kystkommune på Helgeland, like sør for polarsirkelen. Kommunen består av fastland og 1372 store og små øyer. I denne praktfulle naturen med sjøsalte strender og fagre fjell bor det i underkant av 2000 mennesker. Moderne hurtigbåter, bilferger og veier gir folket daglige forbindelser. Havet har vært og er vår hovedkilde til næring og liv. I moderne havbruk er vi blant de fremste i landet med 3 lokaleide oppdrettsselskaper. Det satses på samferdsel og nye tiltak innen industri og etablering innen et vidt spenn av bransjer. Vi har full barnehagedekning og gode muligheter for en aktiv fritid. Kommunen har god økonomistyring og godt samarbeidsklima.

www.luroy.kommune.no


SØK NÅ

 

Les gjerne mer om mulighetene i stillingen og Lurøy kommune her 


By/sted

Fagområde

Søknadsfrist

2022-09-01