Kommunalsjef Helse og omsorg

Da vår dyktige kommunalsjef skal bli pensjonist søker vi en ny fremoverlent leder til denne flotte virksomheten i Gildeskål fremover. Vi søker en tydelig, nytenkende og endringsorientert kommunalsjef. En trygg leder som tenker helhetlig og setter en tydelig retning for en positiv videreutvikling av tjenestene, medarbeidere og ledere.

Kommunalsjefen inngår i kommunedirektørens ledergruppe og forventes å ta det overordnede strategiske ansvaret for å påvirke og utvikle egen organisasjon og kommunens helhetlige tjenestetilbud til våre innbyggere.     

 
Arbeidsoppgaver     

 
Kvalifikasjoner     

 
Personlige egenskaper

 
Vi tilbyr

 

Generell informasjon 

Dokumentasjon av opplysninger gitt i søknaden kan bli etterspurt. Søkere med utdannelse fra andre land enn Norge må fremlegge godkjenning av sin utdannelse fra www.NOKUT.no inklusivt vitnemål på engelsk eller norsk.  Tiltredelse etter avtale. Vi oppfordrer kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning eller kulturell bakgrunn. For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju.
Vi gjør oppmerksom på at det kan bli krevd politiattest, jfr. Helse og omsorgstjenesteloven §5-4
 


Søknad

Søknad m/cv og kopi av vitnemål og attester sendes elektronisk via elektronisk søkeportal webcruiter.
All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Om søknaden ønskes unntatt offentlighet må dette grunngis. Om kommunen ikke tar forespørselen tilfølge vil søkeren bli varslet om dette før offentliggjøring av søkerliste, for da eventuelt å kunne trekke søknaden. 

Mer informasjon om Gildeskål kommunes organisasjon og arbeidsoppgaver finner du på www.gildeskal.kommune.no .

Vi ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselgere. 

SØK PÅ STILLINGEN 

Tjenesten Helse og omsorg  er største i Gildeskål kommune og er organisert med 3 virksomhetsområder og 7 enheter med til sammen 95
årsverk. Helse og omsorg utvikler og leverer gode helse og omsorgstjenester til innbyggere og brukere hver dag. Tjenestene bidrar direkte og i stor grad til at Gildeskål samfunnet er et godt og trygt sted å bo og leve i.

Med flyplass, universitet og byen Bodø en svipptur unna, kan du bli med i vårt ambisiøse team der Gildeskål skal være «tøffingen i Salten». Å eg veit meg eit land handler om vår stolte historie, flotte folk i variert natur fra hav til fjell, og spenstige visjoner for framtida. Bli med da vel!


Om du liker gode naturopplevelser er definitivt Gildeskål stedet for deg. Topptur eller liten tur, fjellklatring eller mer rusle i skogen tur, kajakkturer eller båtturer i vår vakre skjærgård. Vi garanterer at her finner du turen som passer deg. 

By/sted

Fagområde

Søknadsfrist

2022-08-21


By/sted

Fagområde

Søknadsfrist

2022-08-21