Fylkeskommunedirektør

Vil du lede utviklingen av en fremtidsrettet fylkeskommune?

 

Østfold fylkeskommune søker en samlende, motiverende og trygg fylkeskommunedirektør til å knytte Østfold sterkere sammen. Med evne til å koble administrasjon og politikk skal den nye fylkeskommunedirektøren bidra til at nye Østfold fylkeskommune finner og setter retning.

 

Den nye direktøren skal:

 

Vi ser etter en beslutningsdyktig endringsleder som skaper handlingsrom, og som bygger organisasjonen sammen med dyktige ansatte. Med strategisk økonomiforståelse vil fylkeskommunedirektøren sørge for at Østfold fylkeskommune tenker nytt om økonomi og har en langsiktig, helhetlig og trygg økonomiforvaltning.

 

Du har solid kjennskap til offentlig forvaltning og trepartssamarbeidet. For å lykkes i rollen er det avgjørende med politisk forståelse og erfaring med organisasjonsutvikling og endringsarbeid. Du er utviklingsorientert og samfunnsengasjert, og motiveres av å bygge relasjoner til mennesker rundt deg.

 

Det stilles krav om høyere utdanning, men særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet. Personlige egenskaper vil bli tillagt særlig vekt.

 

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Visindi ved Mona Wille på tlf. 402 15 106, eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611. Søknad sendes snarest og senest innen 21. august 2022.

 

Dersom det fremkommer av din søknad at du ønsker konfidensiell behandling, gjør vi oppmerksom på følgende: Opplysninger om søker kan gjøres offentlig selv om søker har bedt om konfidensiell behandling. Søker vil da få tilsendt informasjon om dette jf. offentleglova § 25.

Søk stillingen her 


By/sted

Fagområde

Søknadsfrist

2022-08-21