Kommunedirektør

Blir du med på utviklingen? 

Brønnøy kommune ligger midt i leia - midt i landet - med cirka 8000 innbyggere og cirka 800 ansatte. Kystbyen Brønnøysund er regionsenter for de fem kommunene på Sør-Helgeland.


Brønnøy har et aktivt lokalmiljø med flere idrettslag og bredt kulturliv, her er det korte avstander til alt som er viktig. Brønnøy byr på uforglemmelige naturopplevelser til lands, til fjells og i en vilter og vakker skjærgård, både sommer og vinter.


Det skjer mye positivt i Brønnøy. Nytt registerbygg, havnebygg og distriktsmedisinsk senter tas i bruk om kort tid. I tillegg skjer det mye spennende innen havbruk og reiseliv. Brønnøy kommune hadde befolkningsvekst i siste kvartal.


Vi jobber hardt for at denne utviklingen skal fortsette, vil du være med på laget?
 

Vi ønsker oss søkere som har 

Hvis dette passer deg, er du en leder vi ønsker å invitere inn i en videre prosess!

Av utdannelse må du ha relevant utdanning på universitets- eller høgskolenivå. 

Videre legger vi vekt på dine evner til å være 

Vi tilbyr 

Lønn fastsettes etter avtale. Flytteutgifter dekkes etter gjeldende reglement.      

Har du spørsmål? 

For mer informasjon om stillingen, gå inn på bronnoy.kommune.no eller bedriftskompetanse.no.


Du kan også ta kontakt med ordfører Eilif Kristian Trælnes på 977 52 610 eller Eivind Hellevik i Bedriftskompetanse AS på 906 14 830. Bedriftskompetanse AS tar også ved behov imot uforpliktende henvendelser konfidensielt for oppdragsgiver.


Brønnøy kommune praktiserer meroffentlighet. I.h.h.t. Offentlighetsloven §25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker ber om anonymitet.


For søknad med CV gå inn på bedriftskompetanse.no innen 17.oktober 2021. 

SØK HER 


Litt mer om Brønnøy kommune 

Vi har gode bo- og oppvekstforhold med full barnehagedekning, desentralisert grunnskole, to videregående skoler og rikt kulturliv. Brønnøy har gode kommunikasjoner med fly både sørover og nordover, ferjefri forbindelse til E6 og jernbane samt daglig anløp av Hurtigruta. 

Brønnøysund er Norges registerby, og Brønnøysundregistrene bygger og forvalter registre av stor nasjonal betydning. Digitaliseringsdirektoratet bygger også nasjonale fellesløsninger som legger til rette for digital samhandling.

Ytterligere mer informasjon om Brønnøy kommune finner du her.  


By/sted

Fagområde

Søknadsfrist

2021-10-17